Primul portal de promovare a artei si culturii în Moldova

Tineret


ArtInfinit.md îți prezintă Cele mai bune filme pe care să le privești toamna!

Pentru că serile toamnei sunt mai lungi și mai reci, ideal ar fi să stăm cu o ceașcă de ceai, sub plapumă și să ne delectăm cu câteva filme bune acțiunea cărora se petrece toamna. ArtInfinit.md îți recomandă:

Sweet November - În fiecare lună, Sara (Charlize Theron) alege mai mult sau mai puţin la întamplare câte un bărbat căruia îi propune un pact: să stea împreună o lună şi să trăiască după regulile ei, ideile ei şi visele ei. Apoi să se despartă şi să meargă fiecare pe drumul lui, fără nici o obligaţie şi, mai ales, fără perspectiva unui viitor împreună. Asta până când îl întâlneşte pe Nelson (Keanu Reeves).

Autumn in New York este descrie aventurile sentimentale ale lui Will Keane (Richard Gere), un playboy care se apropie de vârsta de 50 de ani, un seducător fără scrupule, până în momentul în care o întâlneşte pe Charlotte Fielding (Winona Ryder). Charlotte are pe jumătate vârsta lui Will, este o tânără de 21 de ani şi este nerăbdătoare să trăiască emoţiile vietii adulte.

The Four Seasons - Trei cupluri de vârsta mijlocie au o înțelegere: în fiecare anotimp își petrec vacanța împreună. De-a lungul timpului, acest ritual i-a ajutat să treaăa peste divorțurile cunoscuților și peste propriile indoieli. Până când, unul dintre cele trei cupluri longevive ajunge în pragul divorțului.

October Sky - Povestea filmului este inspirată dintr-un fapt real. În toamna lui '57, În oraȘul minier Coalwood, Homer Hickman trebuie să meargă și el să muncească în mină, dar când află de lansarea primul satelit artificial al Pământului tot ce își dorește este să construiască o rachetă.

Autumn Sonata - Charlotte este o pianistă faimoasă care și-a neglijat familia de dragul carierei. Când o vizitează pe fiica sa Eva, descoperă că aceasta o ingrijeste pe sora sa Helena, pe care Charlotte o internase într-o clinică pentru persoane cu nevoi speciale. Vizita Charlottei are loc toamna, atât la propriu, cât și la figurat.

Legends Of The Fall - Povestea a trei frați și a tatălui lor și a vietii lor rurale din Statele Unite de la începutul anilor 1900. O toamnă în care cei trei frați învață despre iubire, trădare și familie.

500 days of summer Cu toate că titlul ne duce cu gândul la vară, subiectul are loc toamna. Este povestea lui Summer şi relaţia ei cu Tom. Summer nu crede în dragoste adevărată, în suflete pereche şi bărbatul potrivit. Tom, în schimb, este un romantic incurabil care nu renunţă la ea nici în ruptul capului. Tot ceea ce face el are ca scop “trezirea” la realitate a lui Summer.

When Harry Met Sally - Billy Crystal și Meg Ryan realizează că prietenia dintre ei nu va rezista mult, căci ambii sunt făcuti unul pentru celălalt. Exista în film o scenă superbă în care cei doi se plimbă printr-un Central Park tomnatic.

 

Dead Poets Society - Filmul nu are vreo legatură specială cu toamna, în afara faptului că acțiunea se petrece toamna, la începutul anului școlar. Pelicula spune povestea profesorulul de engleză John Keating care le inspiră studenților săi dragostea pentru poezie.

 

Surse: www. metropotam.ro, www. one.ro

 

Partenerii nostri: