Primul portal de promovare a artei si culturii în Moldova

Arta și Copiii


Dăruiește copiilor „O poveste în dar”

Pe data de 24 noiembrie, cu începere de la ora 10.00, la Palatul Feroviarilor, va fi organizat  un spectacol de caritate cu genericul „O poveste în dar”.

 

Proiectul constă din organizarea unui spectacol educativ pentru copiii de vârstă preșcolară - „Elefănțelul Curios”. Micuții vor fi întâmpinați cu surprize în holul Palatului de animatorii de la ”Clounella”. Fiecare copil va primi câte o pungă care va conține surprize. De asemenea, copii vor face poze cu personajele din povești pe fundalurile bannerelor și vor oferi interviuri jurnaliștilor.

 

La eveniment sunt așteptați 700 de micuți.

 

Scopul proiectului este de a sensibiliza copiii de a face un dar unui alt copil mai trist. În acest scop, fiecare copil invită un alt copil din familie socialmente vulnerabile la spectacol. Anticipat acestui eveniment, în grădinițe se desfășoară activități menite să le dezvolte copiilor sentimentul de toleranță, predispunerea spre acte de caritate, bunătate, dragoste față de cel de alături.

Lansarea proiectului va fi realizată de Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb, șeful Direcției generale educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău.

 

Evenimentul este organizat de Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău, în parteneriat cu Aqua Trade SRL, Clounella și Consiliul Municipal al Tinerilor.

 

 

Anna Casian-Musteață,

ArtInfinit.md

 

 

Partenerii nostri:


Table './artinfinit/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './artinfinit/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './artinfinit/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './artinfinit/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './artinfinit/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './artinfinit/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed