Primul portal de promovare a artei si culturii în Moldova

Arta și Copiii


În decembrie încep matineele de Anul Nou la Teatrul ”Licurici”

Ministerul Culturii al Republicii Moldova, în parteneriat cu Teatrul Republican de Păpuși ”Licurici” prezintă, începând cu data de 19 decembrie 2015 până la 10 ianuarie 2016, matinee cu Moș Crăciun, Fulguța, Spiriduș și Baba Hârca.

 

Sunt așteptați toți copiii în jurul celui mai frumos și miraculos Pom de Crăciun, pentru a interpreta colinde, cântece de Crăciun, a recita poezii și în schimb, Moș Crăciun  va oferi daruri celor mai activi. De asemenea, cei care au recitat frumos, au ieşit învingători la jocurile distractive şi cei care au avut costumaţii frumoase, vor avea posibilitatea să rotească ROATA NOROCULUI! Cel care va acumula mai multe puncte va primi cadoul cel mare oferit de sponsori  şi un abonament pentru două persoane gratuit la toate spectacolele Teatrului Republican de Păpuşi "Licurici".

 

La finele Matineului toţi copii vor viziona un spectacol cu mult îndrăgiţii eroi din poveştile "OMULEŢII DE ZĂPADĂ", "SAREA ÎN BUCATE", "FATA BABEI ŞI FATA MOŞNEAGULUI", "FRUMOASA ADORMITĂ", "ELEFĂNŢELUL CURIOS", "CÂINII CU COLACI ÎN COADĂ" și "AVENTURILE LUI CĂSTĂNEL".

 

Matineele  vor începe la orele 10:00, 12:00 și 14:00, zilnic,  și se vor petrece în limbile română și rusă.

 

Costul unui bilet pentru copii este de 25 lei, iar maturii vor achita 35 de lei.

 

Informaţii suplimentare la telefonul: Casa bilete: 022 24 51 66, Administraţia: 022 24 52 73.

 

 

 

Anna Casian-Musteață,

Artinfinit.md

 

Partenerii nostri: